03.09.2024.

12:40

Foto: printscreen

Hronika

Totalni haos u Banjaluci! Bežeći od policije slupali dva automobila, trčeći pokušali da bace kokain u reku!

Umesto da stanu, oni su se odlučili da beže i tom prilikom izazvali saobraćajnu nesreću. Ali ni tu nije bio kraj. Prestupnici su zatim napustili vozila i krenuli prema Vrbasu da bace drogu.

"Prilikom sprovođenja aktivnosti, istog dana oko 12,40 časova u Banjaluci, prilikom zaustavljanja i kontrole, lice V.S. koje je upravljalo putničkim vozilom marke „Audi“ se oglušilo na zakonito izdato naređenje policijskih službenika i stavljajući u pogon vozilo kojim je upravljao izazvalo saobraćajnu nezgodu, kojom prilikom su nastala oštećenja na dva službena vozila Ministarstva unutrašnjih poslova.

Takođe, lice S.V. i L.P. su nakon zaustavljanja, izašla iz vozila, te se dala u bekstvo trčeći prema koritu reke Vrbas. Tom prilikom je lice L.P. pokušalo da odbaci i uništiti pvc vrećicu u kojoj se nalazila bela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain.

Lice L.P. i jedan policijski službenik su zadobili telesne povrede i lekarska pomoć im je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kako ATV saznaje, reč je o Vladimiru S. i Luki P.