05.09.2024.

08:34

Foto: Shutterstock/Miloš Rafailović

Hronika

Silovao tukao i grizao suprugu po telu, pretio joj i ubistvom: Podignuta optužnica protiv manijaka iz Podgorice

Suprug manijak je žrtvi pretio ubistvom i da će pozvati njenu porodicu putem video poziva da je vide mrtvu i da će baciti bombu i pobiti ih ako ona ne povuče prijavu protiv njega i ne vrati mu se.

Kako se navodi u optužnici početkom februara 2024. godine on je na broj telefona supruge, koja se vratila kod svojih roditelja, poslao više govornih i tekstualnih poruka u kojima joj je pretio da će joj baciti bombu, "da će joj ubiti porodicu na njene oči, te da mora da povuče prijavu koju je protiv njega podnela 26. januara ove godine, što je kod oštećene izazvalo strah, zbog kojeg se 06. februara 2024. godine vratila u zajedničku porodičnu kuću kod okrivljenog."

- Sredinom februara on joj je prišao noseći nož u ruci, i pretio joj da će je ubiti, usled čega je ona osetila strah, zbog čega je pobegla u kupatilo i zaključala se. N.I. je lupao na vrata kako bi ih ona otvorila, a prestao je tek kada je naišla njegova majka - navodi se u optužnici.

U optužnici se ističe se da je I.N. u dva navrata sredinom februara 2024. godine, nakon što je njegova supruga razgovarala telefonom sa svojom majkom, što joj je on prethodno zabranio, I.T. čupao za kosu, davio je rukama, bacao na pločice i šutirao nogama, a u istom vremenskom periodu u više navrata zahtevao da imaju seksualne odnose.

- Nakon što bi ona to odbila, okrivljeni je čupao za kosu, šamarao, stezao za vrat daveći je, snažno štipao po rukama, zubima grizao po vratu, te joj pretio da će je ubiti i da će nakon toga pozvati njene roditelje putem video poziv kako bi je videli mrtvu, nakon čega je, bez njenog pristanka, izvršio obljubu nad njom- zaključuje se u optužnici.

Inače ovo je druga optužnica za silovanje supruge koju je u samo dva dana podiglo podgoričko tužilaštvo. Prethodno je optužen Rožajac E.Š. koji je više puta silovao suprugu A.Đ. kojoj je tokom jezivog seksualnog iživljavanja stavljao nož pod grlo i pištolj na slepočnicu, preteći joj ubistvom.