05.09.2024.

09:16

Foto: Foto: Instagram/192_rs, Aleksandar Jovanović Cile

Hronika

Oglasila se policija o tragediji kod Bajmoka: Evo kako je došlo do teškog udesa

U subotičkoj policiji potvrđuju za "Blic" da se 4. septembra oko 20.20 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je vozač putničkog vozila "mercedesa" iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku pri čemu je udario u putničko vozilo marke "tojota".

U ovoj nezgodi povredama na licu mesta podlegli su vozač "tojote" i putnik iz njenog vozila, dok je suvozač iz njenog vozila teže povređena, a vozač mercedesa lakše - kažu u policiji.

Uviđaj je izvršio tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Subotica i saobraćajni policijski službenici.

- Protiv vozača "mercedesa" biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ne zna se zašto je prešao u suprotnu traku

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici za "Blic" kažu da se S.Đ., vozač "mercedesa", BiH registarskih oznaka kretao iz pravca Bajmoka ka Mišićevu i iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu traku pri čemu je prednjim levim delim udario u prednji levi deo "tojote" subotičkih registarskih oznaka kojim je upravljala R. D..

- U ovoj saobraćajnoj nesreći povredama na licu mesta podlegli su R.D. i putnik iz njenog vozila M.R. iz Kikinde, dok je suvozač iz njenog vozila M.R. iz Kikinde zadobila teške telesne povrede, a vozač "mercedesa" S.Đ. je zadobio lakše telesne povrede.

Od momenta nezgode, pa do 22:50 časova saobraćaj je na mestu nesreće bio obustavljen za teretna vozila, dok su putnička vozila preusmeravana preko atarskog puta.