05.09.2024.

16:35

Foto: Foto: Printscreen/TikTok, Društvene mreže

Hronika

Dolijao nasilnik iz Batajnice: Pretukao devojku u restoranu pa se krio tri dana!

Okrivljeni se, kako je precizirano, tereti za zlostavljanje i mučenje, kao i za ugrožavanje sigurnosti. U zakonskom roku, L. Đ. će biti sproveden u Tužilaštvo gde će ga javni tužilac saslušati na navode krivične prijave.

Podsećanja radi, na društvenim mrežama pojavio se pre par dana jeziv snimak gde se vidi pretučena devojka u ranama i povredama od udaraca.

- Mladić je ušao u restoran malo pre ponoći i odjednom nasrnuo na devojku i počeo da je udara iz sve snage. Kada je njena drugarica pokušala da je odbrani, on se okrenuo i ka njoj pa je i ona dobila udarac nogom u glavu. Bilo je jezivo, pogotovo što niko nije reagovao u tom momentu, a mladić se samo pokupio i pobegao nakon ovog užasa - otkrio je za Informer izvor iz istrage.

Pretpostavlja se da se žrtva i napadač poznaju odranije, s obzirom na to da je pretučena devojka policiji prijavila muškarca pod punim imenom i prezimenom. Njena sestra je, sa druge strane, takođe izjavila da joj L. Đ. duguje i određenu svotu novca. Motiv ovog napada još nije poznat.