06.09.2024.

12:46

Foto: Informer/društvene mreže

Hronika

Danas saslušanje trojice nasilnika iz Loznice: Mladiću polomili lobanju, dvojica odranije poznati policiji

- Jedan po jedan osumnjičeni biće saslušavan u tužilaštvu za krivično delo teška telesna povreda. Nakon saslušanja će tužilac, koji je zadužen za ovaj predmet, odlučiti da li će se obratiti sudu sa predlogom za određivanje pritvora što se uvek radi posle saslušanja osumnjičenih. Sada započinjemo rad - potvrđeno je danas u OJT.

Osumnjičeni su zadržani čim su pronađeni i njima je određeno zadržavanje u roku od 48 sati u kome će biti i saslušani, a onda odlučeno o eventualnom pritvoru.

Prema nezvaničnim informacijama dvojica osumnjičenih su odranije poznati policiji zbog tuča i dela sa elementima nasilja, dok se treći školuje u inostranstvu.

Informer

Podsetimo, M. G. (26) iz Loznice teško je povređen preksinoć u tuči koja se dogodila u centru grada dok je ulazio u automobil. Zbog ozbiljnih povreda nalazi se u životnoj opasnosti. Prva vest je bila da se radi o sukobu navijača u Loznici, ali je brat povređenog M. G. za medije ispričao da njegov brat nije navijač, ali da su momci koji su ga tukli pripadnici jedne navijačke grupe. Kako je objasnio, ova tuča nije bila zakazana i nije u pitanju navijački obračun.

- Šta je motiv brutalnog prebijanja utvrdiće istraga koja je pokrenuta. Inače, M. G. ima teške povrede glave i na lečenju je u UKC Srbija u Beogradu. Očevici su ispričali da je M. G. udaran nekim predmetom u glavu. Slomljena mu je lobanja - kazao je izvor iz istarge.