06.09.2024.

18:31

Foto: Printskrin Tik tok

Hronika

NASILNIK IZ RESTORANA NA SLOBODI! Oglasila se pretučena devojka: Ono što ste videli na snimku nije ništa, plašim se za život!

Iako je sve priznao prilikom saslušanja, posle čega je tužilac tražio za njega pritvor, sud nije usvojio taj predlog. Nije zvanično saopšteno zbog čega.

- Dečko je pušten na slobodu. Plašim se za svoj život, moje drugarice i cele porodice. Ono što ste videli na snimku nije ništa. Pretrpela sam jezivo zlostavljanje, kao i svi ljudi oko mene. Nije mi jasno kako je doneta ovakva odluka. On nas je sve mesecima maltretirao - oglasila se za "Telegraf" S. S. (26), koju je u ponedeljak pretukao mladić u poznatom lokalu.

Ranije danas, kako je saopšteno iz Tužilaštva, L. Đ. je u potpunosti priznao da je u restoranu "Theta" napao svoju emotivnu partnerku S. S. i njenu drugaricu J. B., tako što ih je udarao po glavi, šutirao, čupao za kosu i vukao po lokalu, nakon čega je pobegao.

Takođe, da je A. S., sestri oštećene S. S., potom slao preteće poruke da će da ubije nju, njenu sestru i njihovog oca, zbog kojih se oštećena uplašila za svoju i bezbednost članova svoje porodice.