06.09.2024.

20:19

Foto: Shutterstock/Društvene mreže

Hronika

Nadam se da to nije telo moga sina! Majka nestalog Aleksandra Gligorijevića odbija da poveruje čeka DNK analizu i zvanično saopštenje

Majka Aleksandra Gligorijevića (26) koji je nestao na Kipru 26. jula, Jasmina, oglasila se za Kurir nakon što su negov otac i prijatelji objavili da je njegovo telo pronađeno nedaleko od smeštaja u kom je bio na Aja Napi.

- Još uvek nije urađena DNK analiza, ja se nadam da to nije moj Aleksandar i sačekaću dok mi policija zvanično ne potvrdi ovu informaciju - rekla nam je Jasmina.

Prema njenim rečima, ona ne želi da poveruje odmah u to jer je za vreme dok je ona na Kipru i traži Aleksandra bilo više čudnih situacija.

- Sačekaću da mi neko to potvrdi ili opovrgne. Telo jeste pronađeno i ja sam i dalje na Kipru zbog svih procedura koje slede, ali i dalje čekam informaciju da li je to moj Aleksandar.

Podsetimo, Aleksandrov otac Dejan je objavio na svom Fejsbuk profilu slike sina i napisao "in memoriam", a isto su uradilin i njegov drug sa Kipra i drugarica iz Srbije.

- To su prve nezvanične informacije koje su navodno dobije od privatnih istražitelja, policija tek treba da da zvanično saopštenje - kaže naš izvor.