Autor: Informer.rs

08.09.2024.

15:26

Foto: Shutterstock/Društvene mreže

Hronika

"Sine, gde ostavi kosti?!" Otac nestalog Aleksandra Gligorijevića objavio srceparajući snimak - Njegove reči kidaju dušu (VIDEO)

Dejan Gligorijević, otac nestalog Srbina, na Fejsbuku je objavio snimak na kojem obilazi šumu gde je pronađeno telo muškarca u Aja Napi.

- Jao, sine gde ostavi kosti... Na Kipru ostavi kosti - čuje se kako Dejan izgovara dok snima tragove na zemlji na mestu gde je ležalo telo.

Aleksandar Gligorijević je 18. jula otišao na Kipar u nameri da, kako se pretpostavlja, kampuje na ostrvu. Međutim, predomislio se i odlučio je da odsedne u hostelu u Aja Napi. Tokom boravka na Kipru, sastao se sa jednom prijateljem.

Upravo taj Gligorijevićev prijatelj je objavio apel o njegovom nestanku.

Gligorijevićevi roditelji Jasmina i Dejan sa sinom su se poslednji put čuli 24. jula. On im je tada, navodno, rekao da ima virus i da se oseća loše. Nakon dva dana, njemu se izgubio svaki trag.

Aleksandrov poznanik sa Kipra je, kako je ispričala Jasmina, obišao sve bolnice u potrazi za Leskovčaninom, ali njega nigde nije bilo - piše Blic.

Privatni istražitelji tvrde da je pronađeno njegovo telo

Nakon mesec i po dana, 5. septembra, firma privatnih istražitelja "Bakun investigative&security group" objavila je u različitim Fejsbuk grupama da je Aleksandrovo telo pronađeno u šumi u blizini njegovog smeštaja samo 40 sati nakon što su oni krenuli u potragu.

Oni navode da policija tek treba da identifikuje telo.

Oglasila se i policija

Kiparski mediji takođe su preneli informaciju da je pronađeno telo muškarca, međutim, oni ne navode da je reč o Gligorijeviću.

- Prema informacijama policije, 3. septembra oko 10.30 sati pronađeno je telo muškarca u šumovitoj oblasti severno od Aja Nape koje je u podmukloj fazi mumifikacije - pišu kiparski mediji.

Kako navode, policija je na licu mesta obavila uviđaj i naložena je idenfitikacija tela.

Otac se oprašta od sina

Nakon što su privatni istražitelji objavili informaciju da je pronađeno telo Gligorijevića, Aleksandrov otac Dejan na svom Fejsbuk profilu objavljuje fotogrfije sina uz potresne poruke.

Isti sadržaj objavili su i Gligorijevićev drug sa Kipra, kao i drugarica iz Srbije.

S druge strane, Aleksandrova majka Jasmina rekla je za medije da još nije urađena DNK analiza tela koje je pronađeno u šumi, te da se nada da to nije njen Aleksandar. Takođe, kako je rekla, sačekaće da joj policija zvanično potvrdi informaciju.