10.09.2024.

10:11

Foto: foto: Društvene mreže/Fejsbuk

Hronika

Poznato gde je Marina koje je osumnjičena da je ubila majku

Marina je sinoć, posle dvadesetčetvoročasovne policijske potrage, pronađena u naselju, nedaleko od igrališta, nakon čega je odvedena u psihijatrijsku ustanovu.

Negoslav Cvetanović, Marinin stric, juče je ispričao da su i Marina i njena majka Zorica bila je u Jehovinim svedocima, ali da ne zna da li je to bio razlog svađe koji je izbio između majke i ćerke ili je u pitanju neka druga svađa.

- Još moja pokojna majka ih je preklinjala da se ne u puštaju u tu priču. Bili su u toj nekoj sekti Jehovini svedoci. Ali svako ima pravo na svoj život. Ali dete kao dete bila je koliko bila - izjavio je on.

Pokušala da izađe iz sekte

On je rekao da su nakon Marinine želje da izađe iz sekte nastali problemi i da je počeli maltretiranje i šikaniranje od strane ukućana.

- Posle izvesnog vremena pokušala je da ispadne iz te priče. Marina je zbog psihičkih problema bila jedno vreme na lečenju u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici a koliko je izlečena to ne znam - rekao je Cvetanović.

Podsetimo, Nišlijka Zorica Cvetanović (69) pronađena je mrtva u kući u Nišu, a kako se sumnja nju je ubila ćerka Marina, navodno duševno obolela osoba.