10.09.2024.

15:27

Foto: printskirn/Društvene mreže

Hronika

"Svaka moja suza je doživotna bol": Oglasila se majka dečaka koji je snimao druga, pa poginuo

Pa da podsetimo, B. T. poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kobne večeri, sat vremena iz ponoći u Pionirskoj ulici u Bečeju. Iako se isprva provlačila vest da je B. T. sa vršnjakom ukrao kola, pa je zatim došlo do nesreće, pretpostavlja se da je tačna verzija da je B. T. snimao druga za TikTok i da je maloletnik izgubio kontrolu nad ukradenim "golfom" i da je tada pokosio B. T. koji je od zadobijenih povreda preminuo.

- Ja, majka poginulog deteta, mog anđela, mezimčeta, naše ljubavi, sreće, radosti... Veselja u domu više nema. Ovo što je mene zadesilo ne želim ni najgorem neprijatelju. Ja sam majka koja ne zna ništa o slučaju, jer je istraga i dalje u toku. Samo ću reći, svaka moja suza je bol doživotna, jer moje sreće više nema. Mog života, radosti, mog milog deteta... - piše između ostalog neutešna majka B. T. i dodaje:

Informer

- Nema moje trojke da se ponosim. Ovo je tuga za moja dva sina i mene, večna tuga. Nikome Bog ne priredi ovako nešto, kažem samo neka je zdravlja, što više sreće, veselja, smeha, ovo nikome. Ne mogu da budem jaka kada mog milog deteta više nema.

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari, a njeni poznanici i prijatelji trudili su se da joj upute reči utehe u ovim zaista teškim trenucima.

- Moraš da izdržiš ovu bol i patnju koja te zadesila. Jako nam je teško što si morala ovako nešto da doživiš - piše u jednom od mnogobrojnih komentara:

- Budi jaka draga moja, moraš zbog svoja dva sina, ali i zbog trećeg anđela.

Pa da podsetimo, B. T. sahranjen je dva dana kasnije, tačnije 29. avgusta. Na večni počinak pored porodice ispratili su ga brojni rođaci, prijatelji i poznanici koji nisu mogli da sakriju svoju tugu njegovim preranim odlaskom.

Kako smo ranije pisali, navodno, dva dečaka su se našla u blizini automobila koji je bio ostavljen sa ključem u bravi, tinejdžeri su to videli kao izazov i odlučili su da neovlašćeno i bez vozačke dozvole sednu i provozaju se. Njihov plan, kako se sumnja, bio je da vožnju snime mobilnim telefonom, a taj video bi kasnije podelili svojim pratiocima na društvenim mrežama.