11.09.2024.

10:10

Foto: printscreen

Hronika

Počelo suđenje za zločin u kafiću u Priboju: Policajac tvrdi da je Ervin bio pijan i da je pravio probleme, a udario ga je kada ga je opsovao

Optuženi policajac je iznoseći odbranu rekao da je Ćelahmetović bio pijan i da pravio nered, da mu je on prišao, kod šanka, i rekao mu da je policajac, a ovaj ga je opsovao, nakon čega ga je Avramović udario.

Ovo su potvrdila i tri svedoka, koju su izjavili da je mladić bio pijan, pravio nered i nasilnički se ponašao u kafiću, pa je prekinuta muzika i polomljene su čaše.

Od udaraca Ćelahmetović je pao sa stolice na pod i izgubio je svest, da bi nakon prebacivanja u bolnicu od zadobijenih povreda preminuo.

Informer

Ervin Ćelahmetović  je od udarca pao i onesvestio se 

Avramovićev branilac Borivoje Borović osporava da je u pitanju teško ubistvo, kako je delo kvalifikovalo tužilaštvo, već da je u pitanju nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom iz nehata.

Inače tokom istrage jedan svedok iz kafića, koji je bio pored Ćelahmetovića za šankom, ispričao je da je Avramović oštećenog dva puta pitao, "šta je problem", unoseći mu se u lice, ali da mu Ervin nije ništa odgovorio i tada ga je udario. 

Viši sud u Užicu je naložio da se uradi psihološko - psihijatrijsko veštačenje okrivljenog s obzirom da se ranije branio ćutanjem.

Pored Avramovića optuženi su i Natalija Gazdić, Mihailo Stojković i Milo Aranitović koji su mu pomogli da pobegne iz Srbije. 

Informer

Podsetimo nakon zločina Avramović je pobegao iz zemlje i uhapšen je nekoliko dana kasnije u Trebinju u Republici Srpskoj.