11.09.2024.

11:52

Foto: Pritnskrin

Hronika

Od malena učio da bude krvnik! Isplaivale šok fotografije Šiptara Hajrizija koji je ubio policajca Nikolu (FOTO)

Hajrizi je bio robijaš koji je čak devet puta pobegao iz zatvora, a njegova privrženost OVK datira od tinejdžerskih dana, pa je tako sada isplivala fotografija iz tog perioda kako čisti pušku.

Albanski terorista, kako smo ranije prenosili, pobegao je iz zatvora 6. jula, a kobne večeri 18. jula, sat vremena iz ponoći iz taksi vozila pucao je na srpske policajce koji su vršili redovnu kontrolu graničnog punkta u Lipničkom Šoru u Loznici.

Informer

Krsmanović je tada od zadobijenih povreda preminuo, a njegov stariji kolega Vjekoslav I. (52) tom prilikom teško je ranjen. Ubica se nakon rafalne paljbe dao u beg, a slobode je lišen Mithat Hadžić, taksista iz Tutina koji je provozio Hajrizija iz Preševa ka Loznici.

Na pomenutoj fotografiji može se videti kako Faton Hajrizi sedi na nekom tepihu, obučen u crno belu majicu, pantalone maslinasto zelene koje podsećaju na vojne i nasmejano pozira.

Ispred njega stoji puška, čija je cev okrenuta ka njegovom licu. U ruci, ozloglašeni terorista drži krpicu i čisti metke od puške. Tačno ispred njega, na ćilimu može se videti pištolj i šaržer koji su umotani u neko ćebe ili krpu.