11.09.2024.

13:21

Foto: Foto: Miloš Rafailović/drustvene mreze

Hronika

Miloš se posle 7 dana probudio iz kome! Nije prepoznao majku: Sina su mi pretukli huligani zbog Zvezdine majice!

Pretučeni Miloš je zbog težine povreda transportovan u Klinički centar u Beograd gde se juče sedmi dan posle napada probudio iz kome. 

- Juče se probudio iz kome. Nije me prepoznao. Lekari kažu da je nemiran. Rekli su da ima hematom na mozgu i prelom lobanje. I samo se molimo da mu bude dobro - kaže Miloševa majka, Brankica.

Kako je naša sagovornica objasnila njen sin je "medicinski brat" i radi na odeljenju intezivne nege bolnice u Loznici.

- Pitajte koga hoćete, svi će vam reći kakav je Miloš. On je to veče sa drugom i tri koleginice bio na humanitarnoj večeri u jednom kafiću. Krenuo je kući. Koleginice su otišle do svog automobila, a on se sa drugom uputio ka svom. Taj ga je napao iz mraka. Prišao mu je najnormalnije, kao da će nešto da pita Miloša. Drug se okrenuo prema kolima i ... Samo je čuo udarac. Miloš je pao onesvešćen, a četvorica, petorica su skočila i tukla ga. Drug je legao preko njega, da mu izvuče jezik, a oni su ih obojicu udarali - kaže Brankica.

Naša sagovornica kaže da je njen sin pretučen samo zato što je na sebi imao "Zvezdinu" majicu.

- Nosio je po gradu te majice, ali... Nikom nije palo napamet da može ovo da se desi. Ti što su ga tukli su neke vođe "Grobara" koji po gradu prete svima da ne smeju da nose Zvezdina obeležja. Nije ovo prvi put da divljaju. Ceo grad zna da su nekog dečka u školi skinuli do gole kože jer je imao Zvezdinu duksericu ili majicu, jednog su u gradu isto pretukli, ali ovo... Ovo što su uradili Milošu je užas - kaže majka pretučenog mladića i dodaje:

- Čuli smo da su trojica uhapšena, ali nama niko ništa ne javlja. Drug koji je bio sa njim nam je rekao da su bila četvorica ili petorica to znači da nisu svi uhapšeni.

Informer

Podsetimo kako nam je nakon užasnog napada ispričao jedna od sveoka, čim je počela tuča pozvana je policija i potom Hitna pomoć, a dežurne službe su brzo došle na lice mesta.

- Taj nasilnik koji je započeo sve govorio je ljudima koji su bili u blizini: 'Ne znate me, niste me videli. Ja nikada nisam bio ovde!', a potom je pobegao u nepoznatom pravcu. Miloš je ostao da leži , nismo mogli da mu pomognemo, jer smo videli da su povrede prevelike - objasnio je dana nakon napada jedan od svedoka za medije.