12.09.2024.

08:38

Foto: foto: Društvene mreže

Hronika

Misterija oko nestanka i smrti Luke sve veća: Kriminalistička policija istražuje da li ga je neko jurio kobne noći?!

U ovom slučaju postoje brojna pitanja na koja, za sada, nema odgovora, a policija ispituje zašto je Luka kritičnog dana vozio toliko brzo i da li ga je neko zapravo jurio.

Istragu ovog slučaja radila je mladenovačka policija, ali kako nezvanično saznaju portali, kasnije je taj predmet uzela Uprava kriminalističke policije (UKP).

- Još uvek nema nalaza obdukcije jer se čeka toksikologija. Pretpostavlja se da je Luka imao velike unutrašnje povrede i da je nakon udesa instiktivno izašao iz automobila - kaže izvor iz istrage.

Prema rečima našeg sagornika, Luka je vozio brz auto i potpuno je nejasno zbog čega je, uprkos tome što je dobro poznavao taj deo puta, "ispravio" krivinu.

Informer

- On je udario u zaštitnu ogradu, pregazio jedan parkirani stari automobil i još nastavio na močvarnom delu. Taj teren je prepun šiblja i gustog drveća - kaže naš izvor.

Pretpostavlja se da je Luka u udesu zadobio velike unutrašnje povrede i da se ubrzo onesvestio.

Podsetimo, Luka Vuksanović je 26. agusta doživeo je saobraćajnu nesreću kada je izgubio kontrolu nad svojim "audijem", udario u zaštitnu ogradu, te sleteo sa puta.

Nakon samo 40 sekundi, kako je rekla njegova sestra, njega u vozilu više nije bilo. Za Lukom su njegovi najbliži uporno tragali devet dana, a njegovo telo je u ponedeljak, 2. septembra, pronašao policajac na samo 100 metara od mesta nesreće.