12.09.2024.

13:37

Foto: Fejsbuk/Društvene mreže/D.K./Privatna arhiva

Hronika

Marini iz Niša određen pritvor bez saslušanja zbog ubistva majke! Ubila je pa se krila u šumi

- Po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Nišu, dana 11.9. 2024. godine, određen je pritvor protiv M.C-(44), bez saslušanja osumnjičene jer nije sposobna da iznosi odbranu, glasi u odgovoru tužilaštva.

Informer

Za sada nije poznato na koji način će ova nesrećna i obolela žena primati terapiju i na koji način će se sudski proces voditi, ako uopšte započne i dođe do njega.

Dok je ona u pritvoru, na Suvodolskom groblju se odvija sahrana njene majke Zorice koja je od više uboda, verovatno nožem, ubijena u nedelju uveče u svojoj kući.

Zorica i Marina su bile u kući dok je otac i suprug Najdan bio da čuva koze. Kada se vratio sa Banjskog polja gde čuva stoku zatekao je suprugu u lokvi krvi.

Ćerku Marinu nije zatekao u kući. Ona je po svedočenjima komšija izašla, a tek je nađena u ponedeljak predveče i to na mestu Delnice kod fudbalskog terena blizu fabrike "Nisal". Nju je tu našao lokalni meštanin izgladnelu, žednu i izgrebanu od šipražja u šumi i pozvao policiju.