12.09.2024.

15:56

Foto: Instagram

Hronika

Jezivi detalji ubistva manekenke poreklom iz Srpske! Muž je njenom ocu rekao da mu je ćerka u podrumu, on zatekao neviđen užas!

Bivšu finalistkinju za Mis Švajcarske, poreklom iz Vrnjaka kod Modriče, suprug je ubio na svirep način, nakon čega je njeno telo raskomadao testerom i baštenskim makazama, a potom njene ostatke izmrvio u blenderu.

Njenom mužu, koji je u lokalnim medijima nazvan samo pod pseudonimom Tomas (41), Federalni sud u Lozani je juče odbio žalbu za puštanje iz pritvora nakon što je priznao da je ubio suprugu.

Kako nezvanično saznaju "Nezavisne novine", Kristininog oca su pozvali iz vrtića kako bi preuzeo unuke.

Kada je pozvonio zetu i pitao gde mu je ćerka, on je mirno rekao da je u vešeraju u podrumu kuće.

Takođe, izvor Nezavisnih navodi da je Kristinin otac zanemeo od bola, te da su Kristinine ćerke dodeljene tetki na staranje.

Zadavljena pa raskomadana, rastvorena u hemijskom rastvoru

Podsetimo, Kristinino telo pronađeno je 13. februara uveče. Istražitelji su utvrdili da je Kristina zadavljena pre nego što je umrla.

U presudi se navodi da je osumnjičeni priznao da je zadavio svoju suprugu.

Obdukcijom je konstatovano da je telo potom raskomadano u vešernici ubodnom testerom, nožem i baštenskim makazama. Delovi tela su zatim iseckani ručnim blenderom, "pasirani" i rastvoreni u hemijskom rastvoru, preneo je lokalni list "Blik".