13.09.2024.

12:06

Foto: Shutterstock

Hronika

Na Čukarici uhapšena trojica dilera: Policija zaplenila marihuanu, amfetamin i keš (FOTO)

U akciji policije zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga su uhapšeni M. Ć. (29), G. Đ. (35) i N. Č. (23).

Policija je na Čukarici pregledom stana, prostorija i "sitroena" koji je koristio G. Đ. pronašla oko 12 kilograma marihuane spakovane u kesama, kilogram bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin spakovanog u četiri kese, vagicu za precizno merenje i 23.000 dinara. 

Informer

Takođe, policija je pretresom  "opel astre", stana i prostorija osumnjičenog M. Ć. na teritoriji Čukarice pronašla ukupno 200 grama marihuane spakovane u tegli i 15 kesica, oko 30 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i 430.000 dinara i 50 evra.

Informer

Pretresom stana osumnjičenog N. Č. na Čukarici, policija je pronašla oko 30 grama bele praškaste materije nalik na amfetamin spakovanog u pet kesica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.