13.09.2024.

12:24

Foto: Foto: Informer

Hronika

Suđenje roditeljima dečaka ubice: Miljana Kecmanović negirala krivicu, a svedok iz streljane ispričao sa kim je Kosta dolazio i šta je radio

Kako prenose portali on je nakon održanog ročišta kratko rekao da su mu svi postavljali pitanja i da je ispričao šta je video u streljani. 

Prema nezvaničnim informacijama on je navodno potvrdio da je video dečaka ubicu u streljani i opisao sa kim je on bio tamo i šta je radio.

Na današnjem ročištu se o krivici izjasnila i Miljana Kecamović majka dečaka ubice koja je negirala krivicu i koja je kako smo saznali hladnokrvno i bez ikakakvih emocija kratko iznela svoju odbranu.

Sledeće ročište koje je zakazano za 8.oktobar održaće se u zgradi Specijalnog suda u Beogradu gde će se, kako saznajemo, ispitati novi svedoci.

Roditelji žrtva dečaka ubice koji su danas prisustvovali suđenju bili su vidno uzrujani kada je Miljana Kecmanović izjavila "da nije kriva" jer oni od početka smatraju da su roditelji dečaka podjednako krivi za nezapamćeni masakr koji se dogodio kao i njihov sin.