13.09.2024.

15:18

Foto: Informer

Hronika

"Nož mu je bio zariven pored srca, sin i neki momak su obili vrata": Prve komšije ubijenog Sime otkrile detalje života poznatog kafedžije

Kompšije i meštani sela su šokirani nakon Siminog ubistva, jer kako tvrde za Informer, on je bio divan čovek koji je živeo skladno sa svojom porodicom. 

Za naš portal, prve komšije pokojnog Sime otkrile su detalje njegovog života. 

- Mi smo se družili sa njim, znamo se preko 40 godina, sin nam je muzičar i družili smo se, žena mu je prminula prošle godine. Poslednji put sam ga videla u subotu sreli se i pozvala sam ga na kafi, a trebala nam je i neka bušilica, radili su mu majstori na krovu. Majstori su radili do nedelje uveče do osam sati, u ponedeljak devetog mlađi čovek, je često dolazio i zvao ga je telefonom nije se Sima javljao, i kada je došao poslednji put video je da niko ne otvara, pozvao je njegovog sina i razbili su vrata i zatekli stravičan prizor. Priča se da su mu prsti bili polomljeni, nož je bio zariven u grudi u neposrednoj blizini srca. Bio je jako dobar čovek, jako lepo su se slagali, bili smo svakodnevno zajedno. Priča da je prodao kući i želeo da se odseli, nije tačna, mislimo da je kuću prepisao unuku koji ga je obilazio često, za razliku od sina i snaje kojis u retko dolazili. Nije se nikome zamerao, postoji samo jedan čovek sa kojim je pre bio u zavadi, ali su se pomirili - pričaju Nata i Žarko Stojković prve komšije ubijenog Sime. 

Podsetimo, rema nezvaničnim informacijama, ubica je u kuću žrtve najverovatnije ušao kroz prozor sa zadnje strane, vezao ga i potom mučio u nameri da od njega izvuče informaciju gde drži novac. Pored kreveta je navodno pronađen i nož.

Sima je juče sahranjen u 13 sati u Bogovini.