14.09.2024.

11:37

Foto: Shutterstock/Tanjug

Hronika

Devojčica otrovana alkoholom se probudila iz kome! Tetka na društvenim mrežama saopštila dobru vest

Devojčica je imala teško trovanje i bila je životno ugrožena, a da se probudila iz kome potvrdila je njena tetka inače bivša rijaliti učesnica Bojana Pavlović koja je na društvenim mrežama napisala. 

 - Devojčica se probudila iz kome, sestra je još uvek u bolnici u Beogradu, na ispitivanjima zbog transfuzije krvi - napisala je Bojana Pavlović. 

Podsetimo trogodišnja T.D. je u sredu uveče u teškom stanju u komi primljena u Dečiju kliniku u Tiršovoj i lekari su se borili za njen život.

Kobnog dana devojčica je dok je starija sestra (12) spremala ručak, neopaženo uzela flašu rakije i popila veću količinu. Dete je posle toga bilo veselo, skakalo je na trambulini i iznenada se onesvetila. 

Majka devojčice je u tom trenutku bila u bolnici, a njeno četvoro dece samo u kući. Kada se devojčica onesvetila, njena starija sestra, koja ima samo 12 godina, je pozvala komšiju, koji je pozvao njenog oca, ali je on u tom trenutku bio kod Šapca i stigao je tek posle skoro dva sata i odmah je dete odveo u bolnicu.

Inače ovim povodom reagovao je Centar za socijalni rad u Lazaarevcu koji je decu oduzeo od majke, koja je navodno zbog komplikacija zbog pobačaja i dalje na lečenju. Nadležno tužilaštvo pokrenulo je istragu i čeka se odluka da li će majka devojčice biti biti i krivično gonjena zbog zanemarivanja dece.