14.09.2024.

18:03

Foto: foto: društvene mreže

Hronika

Pijani žandarm u svađi sa suprugom pucao u vrata! Žena uzela njegov pištolj upucala samu sebe?!

Prema saznanjima, protiv žandarma će biti podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici. Šta se tačno dogodilo u porodičnoj kući u noći između petka i subote u Repincu kod Vladičinog Hana, tek se utvrđuje.

Iz tužilaštva kažu da je žandarm bio u alkoholisanjom stanju i da je izvesno da je imao preko 1,5 promila alkohola u krvi.

Takođe, u toku istrage uzete su i barutne čestice sa garderobe supružnika. Prema kazivanju brata povređene žene, u porodičnoj drami koja se noćas dogodila, žena je samu sebe ranila muževljevim pištoljem.

Nakon porodične rasprave, žandar S.M. (45), pucao je službenim pištoljem u vrata. Njegova supruga L.M. (37), je potom pozvala brata da dođe po nju.

Kada je on došao, uzela je muževljev pištolj, pa je došavši ispred kuće, klekla i počela da viče, kako je boli noga. Prema navodima iz tužilaštva, pištolj je bio ženi za pojasom.

Iz UKC Niš saopštili su da je povređena žena stabilno.

- Nakon operacije nadkolenice, pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara, hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intezivnu terapiju - kažu iz UKC Niš.