15.09.2024.

13:26

Foto: Foto: Zoran Sinko, Društvene mreže

Hronika

Monstrum Kosta K. šokirao izjavom u policiji! "Sve bih ih pobio da sam imao slušalice"!

Tokom istražnog postupka otkriveni su detalji koji su najpre pokazali da nije u potpunosti tačno da je Kosta bio perfektno precizan tokom svog krvavog pita, a u optužnici su navedeni i njegovi odgovori vezani za zločin koji je počinio.

- Kada je ušao u učionicu ispalio je 45 projektila za 55 sekundi, a 11 projektila je potpuno promašilo. Vitlao je oružjem, ali pošto je učionica mala stradao je veliki broj žrtava - prenosili su mediji detalje iz optužnice.

Kako se dalje navodilo, dečak je tvrdio da se ne seća koga je sve ubio, svojih žrtava ni krv, a na pitanje kako se osećao dok je streljao svoje drugare rekao je da mu je bilo nelagodno jer je taj dan prvi put pucao bez slušalica koje služe za ublaživanje jačine zvuka, te da bi mu bilo mnogo lakše da svoju nameru da pobije vršnjake sprovede u delo da je imao slušalice.

Međutim, ono što je dodatno zaprepastilo jeste činjenica da je zatim priznao da mu se neprijatnost koju je osećao na početku, pretvorila u umirujuće zvuke.

- Umirivali su me njihovi krici i vriska - hladnokrvno je izgovorio dečak-ubica, prenosili su  mediji detalje iz optužnice. piše Republika.rs.

Istragom je utvrđeno da je svoj krvavi pir isplanirao, kao i da je tog jutra spakovao dva očeva pištolja u ranac i namerno zakasnio u školu, kako bi svoj plan sproveo u delo.