15.09.2024.

21:19

Foto: Miroljub Mihailović Piki

Hronika

Čitulje za nastradalog vođu navijača Partizana: "Bio si hrabar ratnik na tribini"

Do stravične nesreće, navodno došlo je kada je vozač automobila marke "reno" iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. 

Od zadobijenih povreda Vukmirović je preminuo, a njegovo telo poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Beogradu gde će se utvrditi koje povrede su bili smrtonosne.

Automobil je poslat na vanredni tehnički pregled.

Informer

U jednim dnevnim novinama porodica i prijatelji objavili su brojne potresne čitulje, a između ostalog u jednoj koju potpisuju članovi porodice navodi se i kada će navijač biti sahranjen.

- Naš dragi Bogdan preminuo je 12. septembra 2024. godine. Sahrana će se obaviti u ponedeljak, 16. septembra u 12 sati na Novom bežanijskom groblju. Opelo počinje u 11.30 sati - piše u čitulji koju je objavila porodica.

Zatim su usledile i druge čitulje u kojima su ožalošćeni uputili "poslednji pozdrav" poginulom.

- Mili naš kume, nedostaješ za sve što dolazi... - piše u jednoj od mnogobrojnih čitulja.

Od Vukmirović oprostio se i FK Teleoptik Zemun uz reči: "Ostaćeš zauvek u našim srcima".

Inače, na društvenim mrežama takođe, se pratioci i simpatizeri Partizana opraštaju od njega.

- Bio si hrabar ratnik na tribini. Ponosno si bio u redovima Partizana. Hvala ti što si bio dosledan našem grbu - pisalo je u jednoj od mnogobrojnih poruka.

Kako Kurir nezvanično saznaje, poginuli navijač ranije je bio u partizanovoj frakciji Južni front, a zatim je bio u navijačkoj grupi Alkatraz.

U poslednje vreme, kako dodaje naš dobro obavešten izvor, Vukmirović nije išao na utakmice.