16.09.2024.

13:04

Foto: prinstscreen/Instagram MUP

Hronika

Devojka vozila sa 2,21 promila alkohola u organizmu! Pored nje u Nišu, isključeno još 20 vozača za samo dva dana

Kako je navedeno u saopštenju, Saobraćajna patrola u Aleksincu sustigla je na auto-putu i zadržala tridesetjednogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji se nije zaustavio na znak policije i utvrdila da je upravljao vozilom sa 2,56 promila alkohola u organizmu. 

" U Nišu je zadržana dvadesetosmogodišnjakinja koja je vozila „opel“ sa 2,21 promila alkohola i odbila da se podvrgne testu na prisustvo psihoaktivnih supstanci. Protiv ovih vozača će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave." navedeno je saopštenju. 

Informer

 

Takođe, policija u Aleksincu zadržala je pedesetčetvorogodišnjaka koji je upravljao automobilom „bmv“ sa 1,75 promila alkohola u organizmu, a u Nišu vozače „ševroleta“ (52) i „pežoa“ (45) koji su vozili sa 1,63 i 1,59 promila alkohola.

"Saobraćajne patrole u Nišu i okolini odredile su zadržavanje i vozaču „folksvagena“ (23) koji je vozio pod uticajem marihuane i amfetamina, vozaču „tojote“ (20) koji je bio pod dejstvom marihuane i benzodiazepina, kao i dvadesetdvogodišnjaku koji je bio pozitivan na marihuanu dok je upravljao automobilom „bmv“." saopštil je policija.

Inače, na području Policijske uprave u Nišu tokom vikenda otkrivena su ukupno 273 saobraćajna prekršaja.