17.09.2024.

09:32

Foto: Shutterstock

Hronika

Ovako se počinje! Jeziv izazov ili samo bahaćenje: Klinci divljaju i sve snimaju, lome, uništavaju i troše protivpožarne aparate (VIDEO)

Kako se vidi na snimku na Instagram stranici Moj Beograd, dečaci koji većinom imaju kapuljače na glavama, lupaju stakla na kutijama sa protivpožarnima aparatima, vade ih i onda prazne.

Na početku snimka ovi bahati klinci šutiraju kutiju u hodniku zgrade, a kada se na vratima stana pojavi žena oni se smeju i beže. 

Snimak se nastavlja u podzemnoj garaži tržnog centra gde se ponavlja ista situacija, ali sada su aktivirali PP aparat i prazne ga, to su uradili i ispred tržnog centra, a snimak se završava uz muziku i ponovno pražnjenje aparata na ulici u blizini Tržnog centra "Ada mol" u Beogradu. 

U komentrima na ovu objavu mnogi se pitaju zašto je uopšte snimak objavljen i tako dat publicitet ovim "kriminalcima u pokušaju", dok većina onih koji su komentarisali, su saglasni da policija mora da reaguje i da ovi obesni tinejdžeri, ali i njihovi roditelji treba da budu kažnjeni. 

Inače protivpožarni aparati koštaju od 2 do 7 hiljada dinara, a ne treba zaboraviti i da se oni prvi koriste u situacijama kada izbije požar, pa osim očigledne materijalne štete, ovi dečaci su nesvesni kako ovim potezom mogu da ugroze i nečiji život.