17.09.2024.

10:07

Foto: Foto: MegaTV / screenshot

Hronika

Ovo je Srbin koji je na Kritu napravio haos: Pokosio dve žene, vozio bez dozvole, ali to nije sve...

3. septembra, u alkoholisanom stanju, osumnjičeni je pregazio starijeg čoveka u gradu Sita na Kritu, koji je kasnije preminuo od posledica povreda. Ovo je bio samo početak niza tragedija koje će uslediti.

Ispostavilo se da osumnjičeni nije nepoznat grčkim vlastima, budući da mu je vozačka dozvola već bila oduzeta zbog prethodnog incidenta. Ipak, to ga nije sprečilo da nastavi da vozi pod uticajem alkohola.

Informer


Nekoliko dana nakon prvog incidenta, osumnjičeni je kidnapovao dve žene u gradu Maliji, nedaleko od arheološkog nalazišta. Ovaj zastrašujući događaj dodatno je uznemirio javnost i izazvao osudu zbog brutalnosti i bezobzirnosti počinjenih dela.

Očevici su potvrdili da je osumnjičeni vozio iznajmljeni automobil, koristeći, kako se spekuliše, lažnu dozvolu. Ovo je izazvalo dodatnu zabrinutost u vezi sa lakim pristupom vozilima i nedovoljnom proverom vozača, posebno onih koji su već imali problema sa zakonom.

Uz sve ove šokantne informacije, oglasila se i ćerka starijeg čoveka koji je tragično nastradao. Ona je istakla da osumnjičeni nije prvi put učestvovao u saobraćajnoj nesreći niti je prvi put vozio pod uticajem alkohola.