17.09.2024.

19:36

Foto: MUP

Hronika

Dačić se sastao sa ministarkom Ujedinjenog Kraljevstva i državnim sekretarom Mađarske! Bilateralna policijska saradnja na visokom nivou! (FOTO)

Ministar Dačić je u razgovoru sa ministarkom Igl istakao da postoji dobra saradnja naših zemalja u oblasti unutrašnjih poslova, posebno u oblasti borbe protiv iregularnih migracija, borbe protiv terorizma i organizovanog kriminala, kao i jačanja bezbednosti granica.

Informer

Razgovor sa ministarkom Anđelom Igl

Oni su se složili da je bilateralna policijska saradnja na visokom nivou, kao i da postoji prostor za njeno dalje unapređenje, u oblastima koje su od zajedničkog interesa.

 
$bp("TargetVideo_26594546", {"video":"1762780","width":"16","height":"9","id":"34926"});

Ministar Dačić i državni sekretar Bolčik su se saglasili da su dokaz najviših odnosa Srbije i Mađarske odlična saradnja u oblasti unutrašnjih poslova, što pokazuju rezultati i u okviru zajedničkih inicijativa i realizacija, kao što je trilateralna saradnja Mađarske, Austrije i Srbije.

Informer

 

Ministar je istakao da već odlična saradnja dva ministarstva, zajedničkim snagama može biti dodatno unapređena, kako bi bezbednost građana obe zemlje bila podignuta na viši nivo.