17.09.2024.

20:20

Foto: facebook

Hronika

"Brate, neka ti je laka crna zemlja. Čisti ti putevi nebeski"! Bajker Željko Braćić podlegao povredama u bolnici!

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima, a sumnja se da je do nje došlo kada je Bračić vozio motor neprilagođenom brzinom i direktno se zakucao u automobil. Od siline udarca bajker je odleteo sa dvotočkaša, a automobil se prevnuo na krov. 

- Željko je nakon udesa zadobio teške telesne povrede i kolima Hitne pomoći transportovan je u Urgentni centar u Beogradu. U jednom trenutku njemu se pogoršalo zdravstveno stanje i pao je u komu - kaže za Kurir prijatelj bajkera koji je bitku za život izgubio 31. avgusta i dodaje:

Informer

Željko se bio oporavio, ali mu je ponovo pozlilo kod kuće

- Molili smo se da preživi i on je uspeo da se izvuče. Oporavio se naš hrabri i borbeni čovek, delovalo je kao da se izvukao. Lekari su ga potom pustili na kućno lečenje, ali je nakon nekoliko dana došlo do komplikacija i on je preminuo.

Kako tvrdi naš sagovornik, krajem avgusta preminuo je i ostavio je tugu za sobom.

- Željko je bio dobar momak, koji je živeo za adrenalin, a to mu je svakako davala brza vožnja. Dugogodišnji je bajker bio sa velikim iskustvom. Žao mi je što na kraju nije uspeo da se izvuče - kaže on i dodaje:

Informer

Željko se bio oporavio, ali mu je ponovo pozlilo kod kuće

- Sahranjen je nekoliko dana nakon smrti, početkom septembra. Na večni počinak ispratili su ga porodica i prijatelji. 

Na društvenim mrežama nakon što je motociklista tragično podlegao povredama njegovi prijatelji objavili su brojne oproštaje.

- Brate, neka ti je laka crna zemlja. Čisti ti putevi nebeski. Bila je čast poznavati te. Počivaj u miru - piše u jednoj od objava na kojoj je nalazi fotografija Bračića kako pozira na svom zelenom motoru, dok se u pozadini vidi kamion, piše Kurir.rs.

- Hvala ti na druženju i ispijanju kafa, dragi moj kolega. Bila mi je čast i zadovoljstvo poznavati te Grobarčino stara. Počivaj u miru, neka ti je laka crna zemlja.