18.09.2024.

14:39

Foto: Printscreen/Zoran Sinko

Hronika

Kada bi ga neko zagrlio, radio je uvek istu stvar! Kosta K. nikada nije pokazivao emocije

Nakon tragedije, dečak-ubica atvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, gde se i dalje nalazi i gde ni posle toliko vremena koliko je prošlo od ubistva, on ne pokazuje svoje emocije.

"Nikada nije pokazivao emocije"

Informer

Kako je Republika saznala od izvora upoznatog sa slučajem, Kosta se oduvek ponašao upravo ovako.

Otkriveno je da dečak ni ranije nije pokazivao emocije. Nikada nije govorio lepe reči poput "volim te" ili "ti si moj najbolji prijatelj". Uvek je bio povučen, a kada bi ga neko zagrlio on bi se odmakao, drugovima nikada nije pokazivao da su mu dragi, čak ni kada im je bio rođendan, on ih ne bi zagrlio već samo pružio ruku - objašnjava nezvanično izvor iz istrage.

Podsećanja radi, u krvavom piru Koste K., nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Kako smo već pisali, Kosta je nezadovoljan brzinom rešavanja njegovih zahteva, te je rekao kako na vreme želi da nadležnima stavi jedan zahtev na odobrenje, a to je da gleda svetsko prvenstvo u fudbalu u Americi.

Kako kaže, to mu je jedna od najvećih želja i traži da mu se omogući gledanje fudbala.