20.09.2024.

15:43

Foto: Informer/Miloš Rafailović/printskrin moj beograd

Hronika

Ubistvo i samoubistvo kod Smederevske Palanke! Ćerka ubijene obavestila policiju - tužilaštvo naložilo obdukciju

Kako se sumnja, P. I. (67) zadavio je svoju vanbračnu partnerku R. S. (64), a potom izvršio samoubistvo vešanjem.

- Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, kao i vreme u kome se tragičan događaj desio. Tužilaštvo radi na sakupljanju svih činjenica u vezi sa okolnostima koje su dovele do ove tragedije - navode u tužilaštvu. 

Na telu žene, kako saznajemo, nije bilo vidljivih povreda od hladnog oružja, a muškarac je bio obešen o kanap. 

- Policiju je o tragediji nešto posle 8 sati obavestila ćerka ubijene, koju je verovatno pozvao neko od komšija ili prolaznika. Rečeno joj je da njena majka leži u dvorištu. Prvo je primećeno telo žene koje je bilo bliže kapiji, zbog čega je bilo vidljivo sa ulice. Nadležni su, tek kada su ušli, pronašli i muškarca obešenog o gredu na nastrešnici kuće - kaže naš izvor upućen u istragu. 

Vanbračni partneri živeli su sami u kući koja je u vlasništvu ubijene žene, a u Bačincu su tek nekoliko godina.

- Pošto su živeli sami nema očevidaca događaja, a i komšije sa kojima smo razgovarali negirale su da je među njima bilo nesuglasica i svađa, odnosno, kažu da, i ako ih je bilo, oni za njih nisu znali i da ništa nije ukazivalo da bi ovako nešto moglo da se desi. Na prvi pogled deluje da nisu bili skromnog imovinskog stanja, kuća i okućnica deluju sasvim pristojno. Za sada se još ne zna motiv, to tek treba da se utvrdi - kaže naš izvor.