21.09.2024.

08:14

Foto: RINA/Društvene mreže

Hronika

Danas sahrana nastradalog Novopazarca! Izleteo automobilom sa puta i na mestu ostao mrtav, porodica u šoku

Almir je nastadrao u udesu koji se dogodio kada je izgubio kontrolu i izleteo sa puta u blizini Inđije. U ovom udesu nastadrala je i njegova saputnica.  

Almir Aljković je dugo godina radio i živeo u Švajcarskoj, ali je često bio i u rodnom Novom Pazaru i Ulcinju gde je bio vlasnik popularne plaže u naselju Štoj.

Informer

Ova tragedija šokirala je porodicu, prijatelje i sve one koji su ga poznavali, kako u Novom Pazaru, tako i u dijaspori.

Kako prenose novopazarski portali dženaza Almiru Aljkoviću će se obaviti u subotu, 21. septembra 2024. godine, na groblju Gazilar. Ispraćaj na večni počinak će početi od Islamskog centra Gazilar nakon podne namaza. Porodica će hatur obavljati u porodičnoj kući.

Informer

Članovi porodice, rođaci, prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama potresnim porukama opraštaju od njega, i podsećaju na njegovu dobrotu i uvek vedar duh i naglašavaju koliko je njega smrt ostvaila neizbrisiv trag u njihovim životima. 

"Ova tragedija je podsetnik na krhkost života i nepredvidivost sudbine, a Almir će zauvek ostati upamćen kao osoba koja je živela sa osmehom i bila tu za svoje najbliže", napisao je jedan Novopazarac.