21.09.2024.

20:52

Foto: Rina/Printscreen Društvene mreže

Hronika

(FOTO) Ovo je porodica koja je poginula kod Raške! Sudarili se sa oklopnim vozilom, među stradalima i beba od godinu dana! (FOTO)

U ovoj nesreći stradali su vozač i putnici u putničkom automobilu, Danijel L. (33), L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27), dok je M.L. (32) zadobila teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim saznanjima, Danijel L., koji je vozio automobil marke "ford", bio je zaposlen u kasarni u Raški, ali je rođen i odrastao u Novom Pazaru.

On i njegova supruga, Mirjana također rođena u Novom Pazaru, preselili su se u Rašku pre nekoliko godina kada je Danijel dobio posao u Vojsci Srbije.

Putnički automobil bio je potpuno poklopljen vojnim vozilom, skroz smrskan. Na lice mesta došle su ekipe vatrogasaca-spasilaca. Uspeli su nekako da podignu vojno vozilo i pomere ga. Prizor koji nas je zatekao je strašan, ovo je prava tragedija - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Informer

Vozaču oklopnog vozila određeno zadržavanje

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (1970) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije - saopšteno je iz MUP-a.

 

Saopštenje Vojske Srbije

- Tokom realizacije redovnih zadataka, došlo je do sudara borbenog vozila VS „PASARS“ sa civilnim vozilom. Borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo se u smeru ka Raški i bilo je u koloni pod pratnjom vojne policije - navodi se u saopštenju Vojske Srbije.