22.09.2024.

12:10

Foto: Printscreen Društvene mreže

Hronika

Tuga i neverica: Danijel sa porodicom i komšinicom krenuo na vašar - ostala nedovršena kuća i nesrećna žena

Komšije i rođaci oplakuju porodicu Lazović i komšinicu, koja ja takođe stradala. Oni su krenuli tog jutra u Studenicu, gde svakog 21.septembra odžava vašar na praznik Mala gospojina.

Njihova komšinica Dijana 27 godina, koja je zajedno sa njima krenula na put, takođe je poginula u ovoj tragičnoj nesreći.

Ispred kuće Lazovića ostao je nesklonjen veš, dečji bicikl stoji naslonjen na zid, a prozori na kući su zatvoreni. Komšije sa suzama u očima prepričavaju trenutke koje su proveli sa porodicom, ne verujući da ih više nema.

Informer

 

Porodica Lazović se pre tri godine doselila iz Novog Pazara, iz naselja Postenje, u Rašku.

Danijel Lazović, koji je stradao u nesreći, dobio je posao u Vojsci Srbije, što je bio glavni razlog njihovog preseljenja iz Novog Pazara. Kako komšije kažu, bili su vredna i skromna porodica, omiljeni među svima.

"Još juče smo ih videli, spremali su se za vašar. Ne možemo da verujemo da ih više nema. Kuća je zatvorena, verovatno će saučešće biti u kući roditelja porodice. Gledamo kuću, Danijel je gradio, nije je još završio", kaže jedna od komšinica kroz suze.

Mirjana je ostala živa, nalazi se u bolnici ZC Studenica u Kraljevu, njeno zdravstveno stanje je stabilno, dobila je povrede podlaktice i opekotine četvtog stepena.