23.09.2024.

13:07

Foto: s.d.

Hronika

Vozaču borbenog vozila određen pritvor! Novi detalji nesreće kod Raške

"Nakon saslušanja osumnjičenog, a po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, istom je od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu određen pritvor" navode iz Višeg suda u Kraljevu.

M.V. je pritvor određen da ne bi uticao na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. Osumnjičeni M. V. je imao više od 0.20 promila alkohola u krvi.

Informer

Više detalja sa samog saslušanja u interesu istrage nisu dostupni javnosti, a kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Kraljevu, u toku dalje istrage biće ispitani svedoci, pribavljeni nalazi i mišljenja veštaka medicinske i saobraćajne struke, te preduzete i druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba.

"Nakon sprovedene istrage, Više javno tužilaštvo doneće odluku o kojoj će javnost biti blagovremeno obaveštena" navodi se u saopštenju VJT za javnost.

Podsetimo, na mestu su poginuli vozač auta Danijel Lazović (33), njegovo troje dece uzrasta godinu, sedam i deset godina, kao i njihova komšinica Dijana K. (27), a preživela je jedino majka stradalih mališana, Danijelova supruga Mirjana Lazović (32). Svi su iz okoline Raške.