24.09.2024.

10:16

Foto: Informer

Hronika

Ranjeni tinejdžer izašao iz vozila pre ranjavanja! Otkrivamo sve detalje pucnjave u Rakovici: Filip bio sa devojkom!

Kako je Informer ranije izveštavao pucnjava se dogodila rano jutros oko tri sata posle ponoći u Ulici jedanaeste krajiške divizije. 

Prema nezvaničnim informacijama Filip M. je u trenutku pucnjave bio sa devojkom (18) njega je navodno otac prvi povezao ka Urgentnom centru a potom ga je preuzela Hitna pomoć, bio je bez svesti.

- Sumnja se da je Filip, koji je bio sa devojkom u automobilu marke "ford",  neposredno pre pucnjave izašao iz vozila. Potom je verovatno pokušao da pobegne i ponovo je ušao u automobil gde je ponovo pucano na njega. Srećom devojka koja je bila sa njim nije povređena - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako je naveo napadač je nakon pucnjave pobegao, a teško povređenog F.M. je preuzela Hitna pomoć. 

- Hitna pomoć je ranjenog tinejdžera preuzela bez svesti i odmah je prevezen u Urgentni centar. Njemu su lekari konstatovali teške telesne povrede u predelu grudi i stomaka, te je odmah operisan. Njegovo stanje je i dalje neizvesno, odnosno u životnoj je opasnosti - rekao je naš sagovornik. 

Policija je nakon pucnjave proglasila akciju Vihor u potrazi za napadačem. 

- Policija je na mestu pucnjave obavila uviđaj, navodno je nađeno više čaura. Pretpostavlja se da je motiv pucnjave neki neraščišćeni račun između napadača i povređenog tinejdžera - rekao je naš sagovornik. 

Inače, prema takođe nezvaničnim informacijam Filip je, navodno poznat policiji od ranije.