24.09.2024.

14:00

Foto: Zoran Sinko

Hronika

Očevidac pucnjave u Rakovici: Mladić je gubio svest, a onda je samo rekao...

Kako je Informer ranije, izveštavao pucnjva se dogodila oko tri sata posle ponoći u Rakovici, kada je nepoznati napadač na parkingu pucao u Filipa M. koji je u tom trenutku bio sa devojkom. 

- Pucnjava se dogodila kada je mladić izašao iz vozila. Čulo se nekoliko pucnja,mislio sam da neko baca petarde. Potom se čula neka galama i u prvom trenutku sam mislio da se mladić i devojka svađaju. Tek kasnije sam primetio ranjenog mladića koji je ležao pored automobila "ford" karavan. - objašnjava radnik obližnjeg lokala koji je radio celu noć. 

Informer

 

On dodaje da je devojka koja je bila na mestu suvozača zvala Filipove roditelje ali i Hitnu pomoć. 

- Mislim da od straha nije smela da izađe iz vozila. Ubrzo su stigli otac i majka ranjenog mladića, oni živ tu blizu. Njegovom ocu sam pomogao da ga ubacimo u kola, ali je brzo stigla Hitna pomoć pa smo ga prebacili. Mladić je gubio svest, ali je u jednom trenutku rekao da mu treba kiseonik. Jedva je disao... - priča očevidac dok nam na mestu pucnjave pokazuje tragove krvi, koji svedoče o pucnjavi na parkingu. 

Informer

 

S obzirom da ranjeni Filip živi u blizini naš sagovornik objašnjava da ga ne poznaje. 

- Viđao sam ga jer nam je bio mušterija. Od jutros ljudi pričaju da je igrao fudbal, nikada nisam imao problema s njim. Ne znam šta bi mogao da bude razlog za ovakav napad - priča očevidac koji nije želeo da mu objavljujemo ime. 

On inače nije video napadača, te veruje da je pobegao pre nego što je on izašao iz lokala. 

Podsetimo, Filip M. teško je ranjen u grudi i stomak. Prevezen je u Urgentni centar gde je odmah operisan.