25.09.2024.

14:49

Foto: Informer

Hronika

Vozač preminuo u bolnici, njegovoj ženi i sinu se bore za život: Crni detalji jezive nesreće na autoputu Miloš Veliki

Kako je Informer ranije izveštavao, saobraćajna nezgoda dogodila se juče oko 13 sati, na autoputu Miloš Veliki kod Čačka, kada je automobil marke "reno klio", kojim je upravljao nastradali Dejan, udario u zaštitnu ogradu, a potom sleteo sa puta.

- Pretpostavlja se da je vozač automobila, vozio brže i da nije prilagodio brzinu kretanja uslovima na putu. On je kako se sumnja prvo prešao u levu traku i udario u zaštitnu ogradu. Taj udarac je bio dovoljan da izgubi kontrolu nad vozilm, te je potpuno prešao na desnu stranu i sleteo sa puta - objašnjava zvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje: 

Informer

- Sumnja se da se automobil nakon izletanja sa autoputa više puta prevrnuo. U vozilu je bila tročlana porodica i svi su zadobili teške telesne povrede opasne po život. Oni su prevezeni vozilom hitne pomoći u bolnicu u Čačku. Nažalost vozač je ubrzo preminuo dok se njegovoj ženi i sinu bore za život - rekao je naš sagovornik.

Prema takođe nezvaničnim informacijama žena je zadobila višestuke prelome i životno je ugrožena.

- Maloletnik takođe ima teške telesne povrede u vidu preloma. I on je nažalost životno ugrožen - rekao je naš sagovornik. 

Policija je na mestu nezgodenobavila uviđaj kojim će biti tačno utvrđeno kako se nezgoda dogodila.