25.09.2024.

17:29

Foto: ucentar.rs

Hronika

Kontejner joj slupao "mercedes"! Šteta ogromna, a vlasnica traži ovo (FOTO)

Ona ističe da je vozilo "uredno i propisno" parkirala na uređenom parkingu u blizini pozorišta, u Ulici kneza Miloša.

- Kada sam se vratila, nisam mogla da verujem! Na mom automobilu, marke "mercedes", potpuno je oštećen prednji branik, a zbog oštećenja u predelu gde se nalaze važne elektronske komponente, procenjena šteta iznosi oko 1.500 evra. Odmah sam podnela zahtev za nadoknadu štete od JKP 'Šumadija', jer su oni zaduženi za postavljanje i održavanje kontejnera na ovom parkingu. Međutim, preduzeće je odbilo da preuzme odgovornost, tvrdeći da su kontejneri bili pravilno postavljeni i osigurani - u dahu priča A. A. i trvdi da to nije tačno. 

- Kontejner je bio postavljen na zelenoj površini, na različitoj nivelaciji u odnosu na parking. Znam da se dešava da vozači udare u kontejner, ali moj auto je bio parkiran sasvim pristojno, a parking sam uredno platila! Zato sam pozvala policiju - dodaje ona.

Informer

Tokom uviđaja, policijski službenici su više puta pokušali da stupe u kontakt sa nadležnima u JKP 'Šumadija', ali niko se nije odazvao na pozive, što je, kako kaže, pred njenim očima, zabeleženo u zapisniku.

Informer

- Smatram da bi preduzeće trebalo odgovorno da pristupi održavanju parkinga, umesto da ignoriše situacije u kojima se vozila dovode u opasnost. Biću prinuđena da pokrenem sudski postupak ukoliko njihove službe ne  Verujem da se ovakvi postupci nepotrebno odugovlače, ali se nadam da će pravda biti zadovoljena.