26.09.2024.

10:56

Foto: Foto: ATA Images, Društvene mreže

Hronika

Blažićev otac na kvarno hteo da uzme stan od Vojske: U Specijalnom sudu tenzično! Isplivavaju šokantni detalji

Jelena Pantić je naredna koja svedoči u Specijalnom sudu, ona je ćerka vlasnika prodavnice na kojeg je Blažić pucao. 

- Nemam ništa više da dodam! Moja kuća se nalazi preko puta gde su deca ubijena. Ništa nije bilo neuobičajno, a onda su se čuli pucnji, mislila sam da je vatromet, a onda sam izašla na terasu i videla muškarca koji puca u decu i tada sma vrisnula, a on se okrenuo i počeo da puca. Decu sam stavila ispod stola i pozvala policiju, to je bila rafalna paljba. znam ja njega, dolazio je u prodavnicu i uvek se normalno ponašao - rekla je. 

MIlenko Bjekić je naredni svedok koji govori o noći kada su mladi životi ugašeni u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca. Inače, na adresu Bjekića su prijavljeni Blažići. 

Informer

- Ostajem pri svo iskazu, možda nisam rekao do detalja, ali sma rekao najbitnije. Blažić mi se požalio da treba da dobije stan od Vojske, trebala mu je prijava boravka, a ja sam hteo da prodam taj stan, ali sam pristao. To je trajalo dva meseca, pitao sam ga šta se dešava i samo je odlagao. Inače, jednom je došao u stan kao i njegova žena, to je formalnost, i kada dođe rešenje za stan da se to sredi. Kada se sve desilo, on je meni rekao da nije to njegov sin, a ja vidim šta se dešava i šta piše u novinama, kada sma ga pozvao kaže "žena i ja spavamo", a onda sam ja posle otišao i napisoa molbu da ga odjave. On je meni reko kako za dva meseca dobija stan i da mora da bude prijavljen da bi dobio stan i nije istina da su tu živeli, istina je da su bili dva puta unutra - rekao je Bjekić.