26.09.2024.

11:27

Foto: Tanjug

Hronika

Blažićev prijatelj iz škole tvrdi da ga poznaje čitav život, a na svako pitanja odgovara sa "NE ZNAM!"

Naknadno je na suđenje stigao i svedok Nikola Mijačić

- Nemam šta da dopunim, ostajem pri svojoj izjavi! Poznajem ga od prvog razreda, on je uvek bio normalan dečko i normalno se ponašao. Koliko znam nije bio u svađi ni sa kim. Detet dana pre masakra smo se videli, bili smo na Novom Beogradu, znam da je trenirao, ali ne znam gde, mislim da je kod kuće, bio sam tamo jednom na slavi. On meni nikada nije pričao da ima oružje. Imao je rpšijatelje iz škole, bio je prihvaćen kao i svako nije bio nikada konfliktna ličnost. Steroide je koristio 500 miligrama i to je jako velika doza, to mi je pričao. Ne znam ništa, samo mi je tako odjednom rekao  da koristi steroide, ali nismo pričali o vežbanju niti znam gde je vežbao, ja te steroide nisam koristio - rekao je Mijačić. 

Informer

- Neko ko ne koristi taj preparat, kako može da zna kakvo je njegovo dejstvo! - zaključio je tužilac. 

- Mene žele da okrive da ja lažem, išao sam na poligram i ništa nisma slagao samo kažem kako je bilo - dodao je Mijačić. 

Svedoci koji se danas nisu pojavili, mogu da dođu sutra i iskoriste svoje pravo, a potrebno je da se ispoštuje sud. Ukoliko se ne pojave, pozvaćemo ih na drugi način.