27.09.2024.

09:17

Foto: Tanja Andric/drustvene mreze

Hronika

Nastavlja se suđenje krvniku iz Dubone! Danas u sudu moraju da se pojave Uroševa majka, brat i snaja, svedočiće i devojka koju je oteo

Suđenje u Specijalnom sudu zakazano je za 10 časova, a ostaje da se vidi da li će Biljana Blažić, majka masovnog ubice danas doći na suđenje, jer iako je uredno obaveštena ona se juče nije pojavila u sudnici, i samo je po advokatu poslala overenu izajavu da kao majka neće svedočiti na suđenju svom sinu. 

 Presedavajuća sudija je na ovo odmah reagovala i tražila je da se Biljana danas pojavi na suđenju, iako kao najbliži srodnik po zakonu nije u obavezi da svedoči i da u slučaju da se ne pojavi ona, ali i Uroševi brat i snaja, svi će biti kažnjeni prema zakonu i biće naloženo njihovo privođenje u sud. 

Podsetimo na jučerašnjem ročištu svedočili su Blaćićev drug, kao i rijaliti učensik Nikola Đorđević koji je ispričao da je jednom prilikom zajedno sa Urošem pucao u svinju, ali i ispričao kako se kobne večeri masovni ubica posvađao u jednoj "vocap" grupi sa jednom devojkom i da je zbog toga bio besan. 

Informer

Juče je svedočio i Nemanja Ilić koji je kobne večeri ranjen i koji je rekao:" Plašim se šta će biti posle 20 godina!", aludirajući na činjenicu da Blažić može biti osuđen na maksimum dve decenije robije kao mlađi punoletnik. 

Jelene Pantić, iz Dubone, ispred čije kuće je Uroš ubio troje ispričala je da je sa decom izašla na terasu kada je čula pucnjavu jer je mislila da neko ispaljuje vatromet i da je vrisnula kada je videla šta je Blažić uradio, a da je on zapucao prema njoj i deci.