01.10.2024.

13:59

Foto: kraljevouzivo

Hronika

Lažna promoterka digla celo Kraljevo na noge: Ulazi ljudima u kuće sa sumnjivom namerom! (VIDEO)

Zahvaljujući brzim reakcijama pojedinaca, zabeležena je fotografija te žene, a sada je objavljen i video snimak na kom se jasno vidi kako kroz ogradu ulazi u jedan objekat.

"Pokušala je da upadne u kuću... Tu su mi bila deca. Ja sam bio u kući, ne sluteći da je lopov... Čuo sam da je neko grunuo na vrata", navedeno je u opisu, uz napomenu da se sve odigralo u 11 ujutru!

Snimak je objavljen na brojnim stranicama, kao i u grupi Kraljevo i Okolina koja je redovno prenosila iskustva meštana sa dotičnom gospođom.

 "Danas oko 11 časova u centru grada žena sa fotografije (nažalost, samo ovu fotografiju imam), dok sam sišla niz stepenice već je ušla u kuću i ukrala ključeve od kuće (što smo kasnije primetili)", ističe se na početku objave.

Kako je napisano, ona je imala i "objašnjenje" zašto je tu.

"Predstavila se kao promoter za Dormeo, ali sam je izbacila iz kuće. Iako našminkana i doterana, bila mi je čudna. Kasnije sam zvala i Dormeo, rekli su da oni nemaju promotere i da nažalost primaju ovakve prijave već dva meseca unazad, da su ljudi pokradeni u par gradova. Eto, oprez svima i volela bih, ako neko ima neko iskustvo sa tom ženom, da to napiše. Bar se na fotografiji vidi šta je nosila tada", piše u upozorenju i navodi se da je ta porodica slučaj prijavila policiji.

Potom su počeli da se javljaju i drugi građani koji su takođe imali susret sa istom ženom.

"Bila je i kod mene. Priča 100 na sat. Tražila mi je čašu vode. Ušla sam u kuću i donela joj, a ona zasela na terasu i nikako da ode. Ali nije mi ništa ukrala, valjda nije stigla. Bila mi je čudna, nudi neke Dormeo proizvode, a ništa kod sebe nema. Kod mene je bila oko 15 časova", napisala je druga Kraljevčanka.

Ako je vidite, odmah zovite policiju. Podsetimo, žena je sitnije građe i svetlo smeđe kose, skupljene u šnalu. Na sebi je, u trenutku kad je snimljena, imala bež pantalone i džemper, kao i upadljivu šminku.