01.10.2024.

14:07

Foto: Informer/Shuterstock

Hronika

Bio na poternici, a krao po Srbiji! Uhapšen nakon što je izbo radnika obezbeđenja

"Sumnja se da je on, u noći između 18. i 19. septembra ove godine, od šezdesettrogodišnjeg radnika jedne firme angažovanog na obezbeđenju radnih mašina za asfaltiranje puteva koji se nalazio u "fordu" zahtevao novac, a potom razbio prozor, izvukao ga napolje i više puta ga ubo nožem" piše u saopštenju policije koje je prosleđeno medijima.

M. R. se sumnjiči da je iz automobila uzeo 100 evra, 5.000 dinara i jednu jaknu, nakon čega je pobegao.

"U Opštoj bolnici u Požarevcu muškarcu su konstatovane teške telesne povrede. Takođe, M. R. je, kako se sumnja, prethodno provalio u jednu ribarnicu iz koje je ukrao kuhinjski nož, pa se tereti i za krivično delo teška krađa" dodaje se u saopštenju.

Informer

Sumnja se i da je on, tokom septembra, u Požarevcu i Golupcu ukrao automobile "pežo 106" i "pežo 207" pa će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu i Velikom Gradištu, protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela krađa.

"Inače, za njim je bilo raspisano više poternica zbog izdržavanja zatvorske kazne" dodaje se u saopštenju.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, M. R. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u tužilaštvo.