Autor: Informer.rs

01.10.2024.

16:02

Foto: printscreen

Hronika

"Radila sam samo masažu sa završnicom" svedokinja oči u oči u sudnici sa braćom Panić, otkrila detalje poslovanja sa Milošem i Urošem

Svedočila je devojka koja je radila u jednom od stanova u kojem su braća Panić podvodila devojke. Ona je ostala pri onome šta je rekla u tužilaštvu.

Kako je navela ona je pružala tantričku masažu u jednom od "salona". Ispričala je da je to senzualna masaža celog tela i intimne regije sa ručnom završnicom. Takođe, ona je ispričala da joj je rečeno da osim te masaže ne može ništa više da radi jer je to zakonom kažnjivo.

Ona je upitana da objasni šta je to ručna završnica, nakon čega je ona detaljno opisala.

Paniće oslovljava sa poslodavci

Svedokinja je upitana i da objasni da li je u "salonu" braće Panić bila uključena tkz. Milky masaža, na šta je ona rekla da joj je nuđeno, ali nije prihvatila.

- Znam da su imali tri stana. Ja sam radila prvo u Zemunu, pa na Novom Beogradu - navela je ona.

Braću Panić je oslovljavala sa "poslodavci" i navela je da su joj nudili da radi Milky masažu, ali se nije upuštala da objasni jer je nije radila.

Devojka je opisala da su u stanu u Zemunu imale službeni telefon. Rekla je da je komunicirala sa Milošem Panićem i da je novac predavala nekoj devojci A. i nekim momcima koje je slao okrivljeni Vuk Stanković.

Takođe, ona je navela da kada je u pitanju novac polovinu je zadržavala za sebe, a polovinu je davala tim momcima. Ona je plaćala i sama potrošni materijal - maramice, vlažne maramice, ulja...

Uroš Panić postavljao pitanja

Miloš Panić, ispričala je ona, bio joj je u telefonu upisan kao "Sin Dragan" što je izazvao smeh u sudnici. Kako je dodala, cenu usluge su određivali poslodavci.

Ona je ispričala da je imala od 1 do 8 klijenata dnevno, a evidencije je vodila i slala Milošu Paniću.

Na pitanje da li je imala ugovor o radu, ona je navela da su joj pominjali da treba da je zaposle, ali da im je ona rekla da to ne želi.

Potom su usledila pitanja Uroša Panića:

Uroš Panić: Da li sam ti govorio da je zabranjen svaki tip prostitucije?

Svedokinja: Da.

Uroš Panić: Kako znaš šta je milky masaža ako nisi probala?

Svedokinja: Vi ste mi objasnili.

Uroš Panić je potom naveo da se on raspitivao šta to znači i da je video da je to masaža sa više vrsta mleka za telo.

Šta piše u optužnici protiv braće Panić

Osim braće Panić, optužnicom u koju je "Blic" imao uvid, optuženi su i Ivan Z. (25), Vuk Stanković (21), S. L. (22) i D. L. (25). Okrivljeni su optuženi zbog postojanja opravdane sumnje da su oktobra 2022. godine do 16. oktobra 2023. godine po prethodnom dogovoru i sa podeljenim ulogama, navodili i podsticali tri ženske osobe na vršenje prostitucije.