01.10.2024.

17:39

Foto: V.J.

Hronika

Prevrnule se automobilom na krov, ne zna se kako! Evo u kakvom su stanju tri ženske osobe povređene u nesreći

U ovoj zdravstvenoj ustanovi su potvrdili da su kolima Hitne pomoći dovežene T.M. (38), U.N. (29) i T.L. (29).

- U trenutku ovog izveštavanja, svi pacijenti su hemodinamski stabilni, primljeni po protokolu i u toku je hitna medicinska evaluacija i dijagnostika - navode u PR službi UKCV.

Kako smo danas ranije objavili, nesreća se dogodila  na auto-putu Subotica - Beograd, kod Novog Sada,  kod benzinske pumpe, pre isključenja za Novi Sad.

Kako je rekao dr Zoran Krulj, portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, lekarska ekipa je intervenisala u u 12.43 sata, po prvom prioritetu. U ovoj nesreći povređene su tri žene jedna starosti 38, i dve starosti 29 godina. Sve tri su prema rečima dr Krulja, u svesnom stanju, hemodinamski stabilne prevezene u Urgentni centar.

Do nesreće je, kako saznajemo došlo kada se vozilo iz još neutvrđenih razloga prevrnulo. Policija je obavila  uviđaj  kako bi utvrdila sve okolnosti ove nesreće, a na mestu nesreće su i vatrogasci.

Prema prvim informacijama, automobil je iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza u desno i prevrnuo se na krov. Prema našim saznanjima, nije bilo kontakta sa drugim vozilom.