02.10.2024.

09:40

Foto: Printscreen Instagram 192_rs

Hronika

Najnovije informacije za sudar kod Inđije: Vozač automobila unakažen i u autobusu ima povređenih

Kako je Informer ranije izveštavao, jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 7.30 sati na putu Inđija - Novi Sad, kod skretanja za Maradik.

Iako je bila prva informacija da se sudario automobil sa đačkim autobusom to nije tačno, naime reč je o autobusu koji saobraća na redovnoj liniji. 

- Sudarili su se autobus koji saobraća na redovnoj liniji Inđija - Slankamen - Beška- Inđija i automobil marke "opel". Reč je o direktnom sudaru, a udarac je toliko bio jak da je prednji deo utomobila potpuno uništen. Nažalost vozač je podinuo na mestu nezgode, ali se još uvek ne zna ko je - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao:

Informer

- Od siline udarca autobus se prevrnuo na bok. U njemu je bilo putnika ali se još uvek ne zna kolik. Neki od njih su prevezeni u Dom zdaravlja u Inđiji - rekao je naš sagovornik.

Kako takođe nezvanično sazanjemo na terenu su bili vatrogasci koji su pomogli da e telo vozača "opela" izvuče iz olupine.

- Sumnja se da se sudar dogodio kada je automobil prešao u suprotnu stranu. Međutim, šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku. Policija još radi uviđaj - rekao je izvor Informera.