02.10.2024.

10:46

Foto: Shutterstock

Hronika

Telo Srbina krvave glave pronađeno kod Petrinje: Policija utvrđuje da li je ubijen

Mrtav penzioner je pronađen u dvorištu svoje kuće u selu Grabovac Banski, a kako izveštavaju hrvatski mediji nestalo je njegovo stado ovaca, ali i kamere sa kuće koja je nedavno obnovljena nakon razornog zemljotresa koji je pogodio ovaj kraj 2020. godine. 

Kako izveštavaju portali mrtvog Pantelića, glave oblivene krvlju, pronašao je prijatelj, a policija je saopštila da je obdukcija potvrdila da je on preminuo od posledica pada, ali na telu su pronađene i druge povrede za koje se sada ne može reći kako su nastale. 

Sumnju na ceo slučaj baca i činjenica da je mestalo stado ovaca koje je Pantelić uzgajao, kao i da su nasilno skinute kamere sa kuće.   

Inače prijatelj koji je pronašao mrtvog penzionera ispričao je da su Panteliću nedavno obnovili kuću koja je oštećena u zemljotresu i da je dobio prvu penziju, kao i da je planirao da živi od penzije i prodaje ovaca.

Iz policije su naveli da u saradnji sa Županijskim tužilaštvom u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i poduzimanje drugih mera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.