02.10.2024.

12:25

Foto: Printscreen Instagram 192_rs

Hronika

Epilog dviljačke vožnje! U bolnicu u Sremskoj Mitrovici povređeni iz saobraćajne nesreće samo pristižu

U Opštu bolnicu u Mitrovici najpre je dovezeno sedmoro povređenih lica - šest žena rođenih 1957, 1960, 1965, 1968, 1969. i 1971. godine, kao i jedan muškarac rođen 1981. godine. U toku su osnovne dijagnostičke procedure i pregledi lekara specijalista.

Kako saznajemo, niko od njih nije životno ugrožen i njihovo stanje ne zahteva hospitalizaciju u mitrovačkoj bolnici.

Nešto kasnije, dovezeno je još četvoro povređenih lica iz iste saobraćajne nesreće, kod kojih je u toku opservacija.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Novi Sad - Inđija, čak 27 povređenih zbrinuto je na licu mesta, a četiri osobe zadobile su teške telesne povrede, rekli su u Domu zdravlja u Inđiji.

Da podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod mesta Maradik, a izazvao ju je mladić (18) koji je divljački vozio i preticao vozila. Da bi izbegao sudar, vozač autobusa je skrenuo sa puta.

Oba vozila su od siline udarca završila u jarku, a mladić koji je vozio putničko vozilo je poginuo. Kako se na snimcima sa društvenih mreža vidi, putnički autobus se prevrnuo u jarku, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Nekoliko ekipa Hitne pomoći je prevezlo povređene iz autobusa, u kome je najviše bilo đaka, ali i odraslih koji su povređeni.