Autor: Informer.rs

02.10.2024.

14:47

Foto: print 192_rs

Hronika

"Sa velikim žaljenjem saopštavamo": Oglasila se škola koju je pohađao tragično nastradali tinejdžer!

- Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin" N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro - stoji na sajtu škole.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je jutros povređeno 36 ljudi, život je izgubio N.Š. (18) iz naselja Banstol u Mesnoj zajednici Maradik, on je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

- Sudarili su se autobus koji saobraća na redovnoj liniji Inđija - Slankamen - Beška- Inđija i automobil marke "opel". Reč je o direktnom sudaru, a udarac je toliko bio jak da je prednji deo Automobila potpuno uništen. Nažalost vozač je podinuo na mestu nezgode, ali se još uvek ne zna ko je - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao:

- Od siline udarca autobus se prevrnuo na bok. U njemu je bilo putnika ali se još uvek ne zna kolik. Neki od njih su prevezeni u Dom zdravlja u Inđiji - rekao je naš sagovornik.

Kako takođe nezvanično sazanjemo na terenu su bili vatrogasci koji su pomogli da se telo vozača "opela" izvuče iz olupine.

- Sumnja se da se sudar dogodio kada je automobil prešao u suprotnu stranu. Međutim, šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku - rekao je izvor Informera.