02.10.2024.

15:44

Foto: Shutterstock/printscreen

Hronika

Udario brat na brata u Zemunu: "Ovo ti je poslednji dan, ubiću te, mrtav si čovek!‘

Sumnja se da je okrivljeni 04.09.2024. godine, oko 17,30 časova, u Beogradu, GO Zemun, u dvorištu porodične kuće, napao brata nakon svađe.

- Tereti se da je na očigled svojih roditelja pesnicom u glavu udario brata, a potom je počeo da ga davi i udara u grudni koš. Roditelji su uspeli da napadnutog brata odvoje od nasilnika- saopštilo je tužilaštvo. 

Informer

 

Pretučeni muškarac zadobio je više povreda. 

 - Oštećeni je zadobio jednu laku telesnu povredu u vidu nagnječenja mekih tkiva poglavine, grudnog koša, slabine, karlice, oba lakta i levog kolena. Pošto su ga roditelji oslobodili nasilni brat mu je zapretio rečima: "Ovo to je poslednji dan, ubiću te, mrtav si čovek‘‘ - navedeno je u saopštenju.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i izrekne mu meru bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim.

- I to tako što će okrivljenom zabraniti približavanje oštećenom na udaljenosti od 200 metara i pristup u prostor oko mesta stanovanja ili mesta rada oštećenog i zabraniti dalje uznemiravanje i komunikaciju sa oštećenom u trajanju od tri godine, kao i da prema okrivljenom produži pritvor u kojem se nalazi od 04.09.2024. godine, kada je lišen slobode- piše u saopštenju.